Wat kan de moderne mens doen om zijn gezondheid te verbeteren?

De moderne mens kan zijn gezondheid verbeteren door de voorwaarden te scheppen die zijn lichaam nodig heeft. Waar behoefte aan is in het lichaam.

Wat kan de moderne mens doen om zijn gezondheid te verbeteren?
Wat kan de moderne mens doen om zijn gezondheid te verbeteren?
Wat kan de moderne mens doen om zijn gezondheid te verbeteren?

Wat kan de moderne mens doen om zijn gezondheid te verbeteren?

Dit artikel is onderdeel uit een serie artikelen: Belangrijke factoren die je gezondheid beïnvloeden.

1.       Belangrijke factoren die de gezondheid beïnvloeden

2.       Hoe belangrijk is onze spijsvertering voor onze gezondheid?

3.       Hoe denk jij over gezondheid?

4.       Wat is het juiste dieet voor de gezonde mens?

5.       Welke voeding heeft de mens nodig om gezond te blijven?

6.       Wat kan de moderne mens doen om zijn gezondheid te verbeteren?

7.       Welk voedsel heeft je lichaam echt nodig?

De moderne mens kan zijn gezondheid verbeteren!

De moderne mens kan zijn gezondheid verbeteren door de voorwaarden te scheppen die zijn lichaam nodig heeft. Waar behoefte aan is in het lichaam. Aan die voorwaarden zodat onze cellen hun grootste taken zonder problemen kunnen uitvoeren! En dat kan allemaal door het eten van de juiste voeding. Voeding met voedingsstoffen dat het lichaam daadwerkelijk voedt en niet vult!

Lees ook: hoe kan jij vitaler worden?

De eerste stap is besef. Het besef dat je lichaam afhankelijk is van wat jij in je mond stopt. Het besef dat het lichaam goed kan gaan functioneren door goede voeding. Het besef dat die gekke kleine cellen in ons lichaam zulke grote taken hebben en dat ze die uitsluitend goed kunnen uitvoeren door voedingsstoffen.

Lees ook: te moe om van het leven te genieten? Tips!

Vage lichaamsklachten? Het zijn waarschuwingssignalen!

Sommige mensen hebben enorme pijnen in hun lichaam, zij zijn gedwongen om drastische veranderingen door te voeren in hun levensstijl.

Maar als jij tot nu toe “slechts” te maken hebt gehad met waarschuwingssignalen van je lichaam, zoals: vermoeidheid, vergeetachtigheid, concentratieproblemen, hoofdpijnen, verstoppingen, dagen geen ontlasting en andere darmstoornissen, opgeblazenheid, winderigheid en gebrek aan energie.

Lees ook: Aarden en gronden als je een energiegebrek hebt.

Dan kan jij nu starten om gehoor te geven aan al die waarschuwingssignalen van je lichaam en beginnen te geven waar je lichaam zo dringend om smeekt: (essentiële) voedingsstoffen!!

Zodra jij tegen jezelf en tegen je lichaam zegt: ”Ok, ik ben er klaar mee met al die vage lichaamsklachten, ik ga mijn eetpatroon veranderen!” dan heb jij een enorm grote stap gezet op weg naar gezondheid, vitaliteit en naar veel meer kracht, energie en sterkte in je leven!

Lees ook: Hoe maak je de perfecte smoothie?

Afbeelding van Harald Funken via Pixabay 

Copyright © Coach Fleur Irene. Alle rechten voorbehouden. Je mag artikelen of delen hieruit elders publiceren, maar alleen met vermelding van het copyright en de naam van de “Gezond Gelukkig Leven” website.

Hits: 520
Please follow and like us: